Bio

Vinterbarn er et eksperimenterende pop/rock band med en eklektisk og atmosfærisk lyd, der har eksisteret siden 2012. Baseret i København skaber Vinterbarn besnærende melodier med en kontrastfyldt instrumentation og fuldender det nordiske lydlandskab igennem sin dansksproget lyrik. Teksterne kredser om emner såsom kærlighed og frihed, men beskæftiger sig også med temaer som fællesskab, eksistens og det menneskelige sind. Vinterbarn arbejder lige nu på sin kommende EP, hvor første single forventes at ramme det nordiske lydunivers primo 2019.

Siden sin debut EP i 2014 har Vinterbarn undergået en række forandringer både lydmæssigt og i truppen. I vinteren 2017 fik bandet ny forsanger og tilføjede samtidig en synth- og korsanger til bandet. Kort tid efter dette fik Vinterbarn også ny bassist og har siden da arbejdet på at genopdage sit nye udtryk uden at miste sin nordiske lyd.

Vinterbarn har optrådt på flere af de danske scener, heriblandt Pumpehuset, VEGA, Forbrændingen, Stars, og Rust, samt optrådt ved stuekoncerter bl.a. i samarbejde med Novam Artem og Copenhagen Kollaboration. Derudover, har Vinterbarn også varmet op for flere prominente navne som Katinka, Nikolaj Nørlund og Lise Westhzynthius. 

Mens vi venter på vinterens kommen, er Vinterbarn selv trukket i studiet og arbejder på sin kommende EP, som bliver en blanding af gamle kendinge og nye numre at lune sig på i vinterens kolde vind.

Har I spørgsmål til Vinterbarn, så kontakt os gerne. Vil I booke Vinterbarn, så kontakt Catrine og hør nærmere.

Scroll UpScroll Up